Színes

A vakcina beadása közben kérte meg a meleg ápoló kezét a mentős

 

Az ápolóként dolgozó Eric Vanderlee a koronavírus elleni vakcinák beadását végezte épp, amikor a párja is sorra került. A mentősként a járvány elleni küzdelem első vonalában szolgáló Robbie Vargas-Cortes, akivel öt éve alkotnak egy párt, nem mindennapi meglepetéssel készült számára.

Amikor a mentős felhajtotta a pólója ujját, a párja egy ragasztószalagot talált a karján. Először azt hitte, Vargas-Cortes tréfálkozik és ezzel jelzi, hogy biztosan eltalálja, hová kell beadnia a vakcinát. Amikor azonban lekerült a ragasztó, kiderült, hogy egy jegygyűrű van alatta.

 

Log into Facebook

Log into Facebook to start sharing and connecting with your friends, family, and people you know.

 

Az első meglepetést követően, miután Vanderlee felfogta, hogy mi is történik, természetesen igent mondott. Mentős párja már három éve megvette a gyűrűt, és mindig a megfelelő pillanatra várt.

„Közeledünk a világjárvány végéhez. A vakcina olyan, mint egy új fejezet”

 

– nyilatkozta Vargas-Cortes a CNN-nek. Vanderlee nagyapja novemberben hunyt el, miután megfertőződött a koronavírussal. Látva hozzátartozója küzdelmét a vírus ellen, az unoka átkérte magát a járványügyi részlegre, hogy segíthessen véget vetni a pandémiának.

Miután most Vanderlee igent mondott, még be kellett adnia a vakcinát a párjának, a mentős pedig 10 perc múlva már úton volt egy újabb esethez.

 

 

Meleg doktor melle népszerűsíti a vakcinát Mexikóban

 

 

hirdetés
hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb