Itthon

A „másik nem iránt vonzódó embereknek” alapítana civil szervezetet Bencsik András

Komoly felháborodást váltott ki tegnap este a HírTV Vezércikk című műsorában, hogy Novák Katalin köztársasági elnök szerda délelőtt fogadta a Háttér Társaság képviselőit – hogy azon a beszélgetésen mi hangzott el, arról itt írtunk részletesen.

A Vezércikk vendége volt tegnap Ókovács Szilveszter, az Operaház igazgatója, Demeter Szilárd, a Petőfi Irodalmi Múzeum igazgatója, valamint Bencsik András, a Demokrata hetilap főszerkesztője.

Utóbbi annyira belehergelte magát abba, hogy Novák Katalin fogadta egy LMBTQI-szervezet ügyvivőit, hogy felvetette: alapít egy civil szervezetet, amely az úgynevezett „NHTM-embereket”, azaz a normális, heteroszexuális, természetes ösztönű és a másik nem iránt vonzódó embereket fogná össze.

Szerinte olyan világban élünk, amikor mindent a civil szervezetek intéznek, „és ezzel a rövidítéssel föllépni, és elmenni a köztársasági elnök asszonyhoz, és azt kérni, hogy legyen szíves, a mi jogainkat is tekintse szem előtt (…) tehát a mi jogainkat se csorbíthassák meg más civil szervezetek, mert csak ezt halljuk, hogy ilyen, olyan, amolyan civil szervezetek úgy érzik, hogy borzasztó veszélybe forog az általuk képviselt emberhányad.

Az „NHTM-embereket” összefogó civil szervezet létrehozására Bencsik elmondása szerint már csak azért is szükség van, mert „pokoli kockázatnak látná”, ha abba az óvodába, ahová unokái járnak, ezek közül a „másságos” emberek közül valaki be tudna „furakodni” valahogyan.

A témához – sajnos – a másik két vendég is hozzászólt, hasonló színvonalon. Ókovács Szilveszter sem tartaná jó ötletnek, ha a köztársasági elnök máskor is egyeztetne a Háttér Társasággal, hiszen úgyis minden intézkedés érint mindenkit.

Demeter Szilárd pedig arról beszélt, hogy tiszteletben kell tartani az ő életét is, ami – mint most kiderült – arról szól, hogy szereti a feleségét, imádja a „kölykét”, szeretne még több gyereket, valamint ő egy heteroszexuális és fehér férfi. Demeter úgy érzi, azt próbálják elérni, hogy helyeselje, amit „ők” gondolnak a világról.

A teljes adás elérhető a HírTV YouTube-csatornáján:

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin