Itthon

A magyar LMBTQ közösségről készül átfogó kutatás

2007 és 2010 után ismét átfogó kutatás indul a hazai LMBTQ közösség helyzetéről a Háttér Társaság és a Társadalomtudományi Kutatóközpont Szociológiai Intézete szervezésében.

A magyarországi viszonylatban a legnagyobb mintával dolgozó, széles körű területet lefedő kutatás azért készül, hogy az eredmények segítségével a szervezők pontosabb képet kapjanak a hazai LMBTQ közösség helyzetéről, problémáiról, véleményéről, ezzel segítve a civil szervezetek és az esélyegyenlőség területén működő állami szervek munkáját.

A kutatást te is segítheted az alábbi kérdőív kitöltésével. Többek között olyan témákban mondhatod el a véleményedet, mint a munkahelyi és iskolai tapasztalatok, a gyermekvállalás, az egészség, a médiához és politikához fűződő viszony, vagy hogy milyen ügyekre fókuszáljanak a hazai LMBTQ szerveztek. A kitöltéshez kattints a gombra!

LMBTQ Kutatás 2023

 

Az anonim kérdőív kitöltése nagyjából 45 percet vesz igénybe, de lehetőség van menet közben elmenteni a meglévő válaszokat és később folytatni. A kutatás a Befogadó Terek: Befogadó környezet létrehozása emberi jogi és alternatív oktatási módszerekkel című projekt része, amelyben a Háttér Társaság az Amnesty International Magyarországgal, a Labrisz Leszbikus Egyesülettel és a Szivárvány Misszió Alapítvánnyal működik együtt.

A kutatás létrejöttét az Európai Unió Polgárok, egyenlőség, jogok és értékek programja (2021-2027) támogatja.

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin