Itthon

A magyar hadsereget már a meleg katonáktól is megvédik

Szalay-Bobrovniczky Kristóf az ultraszélsőjobbos CPAC fórumon mondott beszédet, melyben kihangsúlyozta, hogy amíg ő áll a hadsereg élén, addig biztosan nem fogják progresszív és LMBTQ-ideológiák veszélyeztetni a katonákat.

Bohár Dániel Megafonos „influenszer” úgy konferálta fel a honvédelmi miniszert, hogy „ő az az ember, aki tudja, hogy a béke mindennél jobb és a háború mindennél rosszabb” – írja a HVG, bár az nem derül ki a miniszter életrajzából, hogy milyen háborús tapasztalatokkal rendelkezik.

A „woke-mentes övezetnek” nyilvánított Bálnában a miniszter azt is elmondta, hogy kik a magyarok ellenségei, és hogy a magyar kormány milyen sikeresen harcol ezen ellenségek ellen. A „balos álpacifisták”, Greta Thurnberg és természetesen az LMBTQ közösség sem úszta meg, hogy szó essen róluk, mint a magyar gyerekekre veszélyes ideológiák terjesztői. Természetesen a kormány már az iskolák kapujában megállította az ellenséget, így gyermekeink biztonságban vannak.

Ahogy a katonáink is, hiszen a miniszter biztosította a közönségét arról, hogy semmiféle LMBTQ-ideológia nem férkőzhet be a katonaság soraiba. A hadsereg vezérkarának éléről Ruszin-Szendi Romuluszt nemrég leváltó Szalay-Bobrovniczky elmagyarázta a woke-mentes közönségnek, hogy honnan ered a „honvédelem szó” (hon=haza, ha valaki nem tudta volna), majd teljes képzavarban „ateista szovjetbolsevik mutációnak” nevezte a „nyugati progresszív baloldalt”.

A közpénzből működő Alapjogokért Központ által szervezett CPAC Hungary fő szónoka persze Orbán Viktor volt, aki a kormány szokásos propagandáját ismételgette a szélsőjobbos amerikai közönségnek. Előkerült Soros György is a mondandójában, természetesen, és szerinte szabadságharcot vív a magyar kormány a genderideológia és a migráció ellen.

Orbán Viktor tavaly Dallasban is részt vett az amerikai konzervatív aktivisták és politikusok éves konferenciáján, a CPAC-on, melynek a magyar rendezvény egy kisebb megfelelője.

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin