Színes

A kijárási tilalomban küldik haza a randipartnereket

 

A randizás soha nem volt egyszerű műfaj, csalódás és pofára esés éppúgy éri az embert, mint rózsaszín köd és röpködő pillangók. Mindez teljesen független az orientációtól, heteró fiúkat ugyanúgy megvezetnek heteró lányok, mint ahogy durván bele tudnak gázolni a meleg fiúk egymás lelkébe. Is.

Dunát lehetne rekeszteni a különböző történetekkel, és „rendes hétköznapokon” talán már szeme sem rebben az embernek, amikor a sokadik átverős sztorit hallja. A járványhelyzettel járó kijárási korlátozás azonban fura változást hozott: a jelek szerint egyesek a szokásosnál is nagyobb lelkesedéssel alázzák a randipartnerüket.

Erre utal, hogy több olvasónk is hasonló élményekről számol be. Az esetekben közös, hogy a meghívó fél a randi időpontját szándékosan közvetlenül este 8 óra, a kijárási tilalom kezdete elé kéri a saját lakására azzal a felkiáltással, hogy így reggelig bőven van idejük akár beszélgetni, akár ismerkedni, kölcsönös szimpátia esetén pedig akár többre is.

A gyakorlatban azonban szinte azonnal szexet kezdeményeznek, majd a kijárási tilalom megkezdése után azt kérik a megvezetett randipartnertől, hogy mégis inkább menjen haza. Ahogy tud.

„22 éves vagyok, Budapesten élek, a Tinderen akadtunk össze. Hamar kialakult a szimpátia, áthívott magához, és úgy beszéltük meg, hogy a kijárási tilalom miatt nála alszok. Egy teljes órát utaztam hozzá, fél 8-ra érkeztem (8-ra hívott), és elég rövid úton rátértünk a szexre. 8 óra után 5 perccel aztán közölte, hogy fáradt és egyedül akar aludni. Mondtam neki, hogy kijárási tilalom van. „Ne haragudj, hívj taxit!” Hihetetlenül megalázva éreztem magam…”

 

Míg az, hogy egy megbeszélt találkozó gyorsan szexrandivá alakul, ami után kiteszik az egyik fél szűrét, mondhatni, elég mindennapos. Az azonban, hogy ezt úgy időzítsék, hogy a távozó félnek a kijárási korlátozások idején, az igazoltató rendőrök elől sunnyogva kelljen hazamennie, már tudatos megalázásnak tűnik. A bedobott kifogások pedig elég változatosak az olvasói beszámolók szerint:

„Szex után közölte, hogy mégiscsak ez volt köztünk az első. Első alkalommal pedig mégse aludjak még ott.”

 

Egymástól független esetekről van szó, tehát nem ugyanahhoz a vendéglátóhoz volt szerencséje olvasóinknak.

Az érvényben lévő szabályozás szerint alapesetben 20 óra után kizárólag munkavégzésről szóló igazolás birtokában lehet közterületen tartózkodni. Persze, ezt el lehet poénkodni azzal, hogy keressen mindenki 500 méteren belül randipartnert, mert akkor sétáló kutyával még szabályos a hazaút is, de a beszámolók szerint most egyesek direkt arra utaznak, hogy egy gyors menet után a kijárási korlátozásba lökjék bele a randipartnert.

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin