Színes

Joe Locke imádna James Bondot játszani

James Bond karaktere, és a beszélgetés arról, ki alakítsa a következő filmben, soha véget nem ér. A szerep iránt érdeklődést mutatók listája nem is olyan régen a Heartstopper sztárjával Joe Locke-kal bővült.

A 20 éves színészt legközelebb a Marvel Moziverzum Agatha All Along című filmjében láthatjuk majd. A Kathryn Hahn, Patti LuPone és Aubrey Plaza főszereplésével készülő sorozat Agatha Harknessre és egy boszorkányszövetségre koncentrál. Locke Teen-t, a gyanús, meleg goth srácot játssza.

 

 

A Rolling Stone UK-nak nyilatkozva, amelynek augusztus-szeptemberi címlapján szerepel, Locke kitért arra, hogy mi mindent szeretne elérni színészi pályafutása során. Például szívesen lenne a Disney első meleg hercege – erről egy 2022-es interjúban mesélt először. De ez nem minden.

Szívesen szerepelnék akciófilmben. Valami igazán macsós dolgot csinálnék, de a magam módján, szóval nem feltétlenül a legmacsóbb módon”. Amikor James Bondról kérdezték, így válaszolt: „Szívesen játszanék James Bondot. Soha nem csináltam még filmet, pedig nagyon szeretnék”.

A magazinnak munkaetikájáról is beszélt: „Azt tanították nekem, hogy azt tehetem, amit akarok, ha elég keményen dolgozom érte. A legtöbb dolgot, amit elértem, a szerencsének köszönhetem, de azt hiszem, alaposan ki is használtam az adódó lehetőséget.

 

Megjelentek az első képek a Heartstopper új évadához

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin