Színes

Cuki videóban köszönnek be a Heartstopper második évadának szereplői

Készülhetnek a Heartstopper rajongói, a népszerű ifjúsági queer sorozat második évadának forgatása ugyanis már javában zajlik, és egy frissen megosztott videónak köszönhetően néhány másodperc erejéig már az új szereplőkre is szempillantást vethetünk.

A produkció – amely Alice Oseman azonos című művén alapul – világszerte meghódította a rajongók szívét, így nem meglepő, hogy Netflix az első évad sikere után egyből megrendelte a Heartstopper második és harmadik évadát.

Most csütörtökön a Netflix megerősítette, hogy a második évadban visszatérnek a főszereplők, köztük Joe Locke, Kit Connor, Yasmin Finney, William Gao, Tobie Donovan, Sebastian Croft, Corinna Brown, Kizzy Edgell, Rhea Norward és Jenny Walser.

A streaming szolgáltató egy helyes kis videót is megosztott a rajongókkal, amelyen az látható, ahogy a Heartstopper sztárjai újra összegyűlnek a forgatáson. A szereplők integetnek a kamerának és üdvözlik a rajongókat, miközben elkezdik a következő évad forgatását.

 

 

A csapat boldogan mosolyog, ahogy megölelik egymást a forgatáson, az iskola tornatermében körben ülbe átveszik a szöveget, valamint láthatunk néhány új szereplőt is.

 

Fülig beléd zúgtam – Heartstopper

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin