Színes

Új karakterrel gazdagodik a Heartstopper második évada

Jó hír a Heartstopper rajongóinak! Alice Oseman képregény-adaptációjának újabb szereplője debütál a sikeres Netflix-sorozat második évadában.

A sorozat első évada Charlie Spring (Joe Locke), a “nagyképű, nyíltan meleg, mindent túlgondoló” és Nick Nelson (Kit Connor), a “vidám, lágyszívű rögbijátékos” virágzó romantikus kapcsolatát követi nyomon. A sorozat márciusi megjelenésekor kivívta a kritikusok elismerését, a nézők pedig közel 25 millió órát töltöttek a sorozat nézésével az első héten.

A hatalmas népszerűségnek köszönhetően a Netflix bejelentette, hogy a sorozatot nem egy, hanem két további évaddal hosszabbítják meg. A részletekről egyelőre nem sokat tudni, az azonban a napokban kiderült, hogy hivatalosan is színészt keresnek Sahar Zahid megformálására.

Sahar a képregényben a Harvey Greene Gimnáziumból átjelentkező diákként bukkan fel, aki azonnal összebarátkozik Nickkel, Charlie-val és a Truham Gimnázium baráti társaságának többi tagjával.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Heartstopper (@heartstoppertv) által megosztott bejegyzés

 

Olyan brit, dél-ázsiai származású, plus size színészt keresünk, aki nőnek vagy nembináris identitásúnak vallja magát” – áll a casting felhívásban. “Sahar a Higgs 11. osztályába jár. Nem buta, független, néha kicsit cinikus“.

Nem sokkal a bejelentés után a Heartstopper szereplői közül többen is a közösségi médiában fejezték ki izgatottságukat a fejleménnyel kapcsolatban.

A Heartstopper első évada világszerte, így Magyarországon is elérhető a Netflixen.

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb