Itthon

Plakátok és tévécsatornák is segítik itthon a Humen kampányát

 

A homofóbia, transzfóbia és bifóbia elleni világnapra időzítve indult itthon az „Én is ember vagyok” társadalmi figyelemfelhívó kampány, amelynek főszereplői olyan magyar LMBTQ emberek, akik arccal vállalva mesélnek életük egy-egy meghatározó élményéről. Ahogy arról korábban beszámoltunk, velük nem csak az online térben találkozhatunk, hanem Budapesten több helyen is feltűnnek majd kültéri plakátokon.

 

 

Az első plakátok Ferencvárosban kerültek ki, aki arra sétál, már láthatja őket a Lónyai utcánál, a Ferenc téren és a Kerekerdő-parknál is. A kerület egyébként szintén megemlékezett az idei világnapról és támogatja az „Én is ember vagyok” kampányt.

A plakátok folyamatosan kerülnek ki a város többi pontjára, a tervek szerint több hétig feltűnnek majd Budapesten plakátok és köztéri kiállítás formájában is. A kampány keretében a kisfilm szereplőihez hasonlóan pedig bárki megoszthatja a saját történetét, ehhez az #enisembervagyok hashtag használható, de akár profilkép-keretet is beállíthatunk magunknak.

Mindenkinek nagyon köszönjük, aki eddig megosztotta a saját történetét. Reményeink szerint sokakhoz eljutott a kezdeményezés híre – ebben pedig az is segített, hogy a közösségi médiában olyan ismert emberek is megosztották követőikkel az #enisembervagyok kampányt, mint a Nemakarokbeleszólni tagja, Bányainé Nagy Judit, Steiner Kristóf és Kajdi Csaba, ahogy olyan márkák is, mint például az Absolut.

Amivel az interneten és a plakátokon túl a tévékben is találkozhattok majd, várhatóan hamarosan feltűnik majd a tévécsatornákon is.

 

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin