Hírek

Nyomozás alatt a röpirat terjesztő pásztor

A rendőrség vizsgálja annak a norwichi prédikátornak az ügyét, aki homofób e-mailt küldött a norwichi Pride szervezőinek.

Dr. Alan Cliffor egy nyílt e-mailben fejtette ki véleményét a felvonulásról a szervezőknek, melyben azt „perverz világiasság szégyentelen karneváljának” nevezte, de kitért arra is, hogy a rendezvényen maga a polgármester is megjelent, ezt „a hivatalos támogatás szégyenteljes megnyilatkoztatásának” nevezve.

Ezen felül a pásztornak nem tetszett az sem, hogy valaki gyermekkel jelent meg a norwichi pride-on:

„Tragikus volt látni, hogy kicsi gyerekek is voltak a felvonulók között. Reméljük, hogy Isten megóvja őket a szodomita gonoszságtól!”

Dr. Clifford felháborodott e-mailjéhez két csatolmányt is küldött, az egyik a Krisztus meg tud gyógyítani – jó hírek melegeknek, a másik pedig a Jézus Krisztus, a megmentő, akire mindannyiunknak szüksége van címet viselte.

Clifford már a felvonulás alatt is megmutatta, hogy mennyire nem támogatja a rendezvényt, négy társával az előbbiekhez hasonló papírokat osztogatott az arra járók között.

Ez a rendőrség viszont nem nézte jó szemmel és a rend megzavarására hivatkozva 90 fontra bírságolták meg, miután többszöri felszólításra sem hagyta el a helyszínt.

A pásztor nem kívánja befizetni a pénzt, állítva, hogy ő nem tett semmi rosszat.

E-mailje miatt viszont most még nagyobb bajt kevert magának, a rendőrség nyomozást indított ellene.

Forrás: Gaystarnews.com

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin