Hírek

Nem kellett a meleg pornós birkózó adománya

A nyíltan meleg profi ausztrál birkózó, Dave Marshall idén márciusban hozott létre saját OnlyFans profilt, ahol a regisztrált tagok meghatározott összegért cserébe nézhetik az általa készített felnőttfilm-kategóriás fotókat és videófelvételeket.

 A 29 éves fiatalember az elmúlt időszakban átszámítva több, mint egymillió forintot gyűjtött össze, amelyet teljes egészében a Beyond Blue, öngyilkosság megelőzésével foglalkozó szervezetnek ajánlott fel – számolt be GayStarNews.

https://www.instagram.com/p/Bpk36O_BW8w/?utm_source=ig_web_copy_link

A nemzetközi LMBTQ-hírportál által felkapott sztori azonban napokon belül visszajutott a Beyond Blue vezetőségének fülébe. Így értesültek arról, hogy az adomány amatőr pornófilmből származik és kérték Marshall-t annak visszavonására.

Nem fogadhatnak el felajánlást, amely szerencsejátékból, alkoholból, vagy pornográfiából származik. Emellett kérték, távolítson el minden olyan bejegyzést a közösségi médiában, amelyben elhangzik a szervezet neve, vagy utalás történik arra, hogy a befizetett összeg hozzájuk kerül.

David ezt követően ismét nyilatkozott a GayStarNews-nak és megdöbbenésének adott hangot. „Számomra a pénz az pénz. Szívből jött.” Választhatott, hogy a Beyond Blue visszatéríti az adományt, vagy névtelen adományozóként továbbra is nekik szánja. Ő az előbbit választotta: „Nem akarok névtelenségbe burkolózni.

https://www.instagram.com/p/BpLDRbWlUX2/?utm_source=ig_web_copy_link

Döntését követően felkeresett egy másik, mentális egészséggel foglalkozó központot, akik – miután egyeztettek a jogi és kommunikációs részleggel – örömmel és hálás szívvel fogadták el a felajánlott összeget, amely immár több, mint kétmillió forintra rúg. Dave ugyanis úgy döntött, megduplázza az adományt.

Ez a pénz a közösségtől származik, amely így szeret és támogat engem én pedig ilyen módon adom vissza” – nyilatkozta. A teljességhez hozzá tartozik, hogy a Beyond Blue is kiadott egy sajótközleményt, amelyben kifejtik: elismeréssel adóznak a férfi munkájáért és nagylelkűségéért, döntését a másik szervezet mellett pedig tiszteletben tartják.

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin