Hírek

Videóra vették, ahogy meleg tinédzsert vernek az iskola öltözőjében

Egy indianai gimnázium meleg diákját támadták meg társai az öltözőben, egyikük pedig videóra vette az esetet. A felvételt később megosztották más diákokkal, és egyikük elküldte az áldozat édesanyjának is.

 

A kép illusztráció.

 

A fiúk az Alexandria Monroe gimnázium tanulói. Az áldozat beszámolója alapján éppen tornaóra után öltözött át, amikor észrevette, hogy egy másik fiú figyeli őt – számol be róla az LGBTQ Nation.

„A srác, aki megtámadott, a szekrényem mellett állt, és egyfolytában bámult. Volt egy olyan érzésem, hogy valami történni fog, aztán el kezdett lökdösni. Ezt csinálta egy ideig, aztán minden elcsendesült. Azt hittem, kisétált az öltözőből, de nem így történt, hanem ütni kezdett. Párszor megütött, aztán beütöttem az arcomat a tükörbe, és utána még kétszer fejen ütött. Minden olyan gyorsan történt. Emlékszem, ahogy a falhoz szegeztek”

– emlékezett vissza a történtekre a fiú.

A verekedés egészen addig tartott, míg egy másik diák be nem sétált az öltözőbe. Az áldozatot ezután kórházba szállították, ahol ellátták sérüléseit, köztük törött orrát. A támadás utáni napon érthető okokból nem ment iskolába. A kerületi tisztviselők és a helyi rendőrség elkezdték kivizsgálni az ügyet. A támadás saját bevallása szerint nem igazán lepte meg a fiút, mivel az elmúlt években iskolatársai többször is bántalmazták szavaikkal.

„Csak azt mondogatom magamnak, hogy próbáljam meg elfelejteni a történteket és úgy tenni, mintha semmi sem történt volna. Most még nem vagyok jól, de majd az leszek.”

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin