Hírek

Vallásos férfi tette tönkre a drag queen mesedélutánt

Ottawában egy vallásos férfi egy drag queen mesedélutánon adott hangot ellenző véleményének az előadó és a többi vendég előtt, akik gyermekeiket hozták el a békésnek induló eseményre.

 

 

A Westcliffe közösségi központban már épp a vége felé közeledett a drag queen mesedélután, amikor egy férfi kérdést szeretett volna feltenni az egyik előadónak, aki korábban még a gyerekeknek olvasott fel – írja az LGBTQ Nation.

„Mit fogsz tenni akkor, amikor majd Isten előtt állsz és Ő elítél téged és mindenki mást ebben a teremben a bűneitekért? […] A Biblia azt mondja, a férfiak férfiak, a nők pedig nők. A férfiaknak nem lenne szabad úgy öltözniük, mint ahogyan a nők, és a nőknek sem lehetne úgy öltözködniük, mint a férfiaknak. Ez beteges” – hangzott a férfi kirohanása.

Bár Adrianna Exposee, a drag queen, akinek a kérdést szánta, nem rettent meg, a szülők magukhoz vették gyermekeiket és lassan elhagyták a termet, mielőtt a kiskorúak több homofób rágalmazást hallhattak volna. A drag queenek sértegetésénél azonban nem állt meg, és a szülőket is sértegetni kezdte, akiket gyerekbántalmazóknak titulált, amiért elhozták csemetéiket az eseményre. A jelenések könyvéből ismert tűznek tavát emlegette, amelyben szerinte a teremben tartózkodók fognak egy nap elkárhozni tetteikért. Ezt azonban Adrianna nem hagyta annyiban, és kiállt a szülőkért és gyermekeikért:

„Ha velem van problémád, akkor mondd csak nyugodtan, de ne sértegesd a többieket.”

Végezetül a felnőttek összefogásának köszönhetően a férfi távozott, de a beszámolók szerint még a parkolóban is hasonló mondatokkal dobálózott.

 

 

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin