Színes

Valaki ellopott 35 szivárványzászlót egy amerikai városban

Egyelőre tanácstalan a helyi rendőrség, miután a pride hónap tiszteletére feldíszített Boise városban eltűnt 35 szivárványzászló. Idaho állam fővárosában a rendőrség azután kapta a bejelentést, hogy a környékbelieknek feltűnt, hogy nincsenek a helyükön a Harrison Boulevardra kihelyezett zászlók.

Az többször előfordul az Egyesült Államokban, hogy magánházakról szaggatják le a szivárványzászlókat, itt azonban azok nem magánembereké volt, hanem a Boise’s Pride Foundation tulajdona, ami a kihelyezést felügyelte.

Először 21 zászló eltűnését, illetve megrongálását jelezték, de miután átnézték a környéket, kiderült, összesen 35 zászlót vett célba valaki. Az elkövető(k) beazonosítása ugyanakkor nem lesz nehéz, mert az érintett negyedben sok házon van térfigyelő kamera, ami segítheti a rendőrség munkáját.

Tammany Brooks, a helyi rendőség helyettes vezetője közölte, komolyan veszik az esetet: „Rendőreink nem tűrnek el semmilyen olyan bűncselekményt, amely azért vesz célba valakit, mert olyan, amilyen, vagy azért, akit szeret.”

 

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin