Színes

Túl szexi volt a BBC nézőinek szilveszterkor Olly Alexander

 

Hogy mit sugároz a BBC? “- Kamarazenét, reggeli könyörgést, déli imádságot, esti imádságot, híreket és beszélgetéseket. – És nem adnak semmi vidámabbat? – Ugyan, dehogy, nem szórakoztatni akarnak!” A Csengetett, Mylord sorozat egyik 1927-ben játszódó epizódjában ezzel a párbeszéddel tárgyalja meg Ivy és Henry a BBC rádiós műsorkínálatát, és nagyon úgy tűnik, csaknem 100 évvel később vannak, akik tényleg ezt kérik számon.

A BBC szilveszteri adása után többen szóvá tették ugyanis, hogy túlságosan szexi volt az éjféli műsor és panaszukat hivatalos formában is jelezték. Az este folyamán fellépett Kylie Minogue, a Pet Shop Boys és a Years & Years is. A panaszok az utóbbi miatt születtek, mert a koncert ezen része a panaszosok szerint “túlszexualizált” volt, számol be róla a Metro.

A BBC komolyan vette a bejelentéseket, és válaszukban azt írják, inkluzív eseménynek szánták az adást, ami mindenki számára ünnep, és remélik, a többség számára a hangvétel az általános közönségelvárásokon belül maradt. Olly Alexander a Twitteren azért máshogy reagált:

“179 ember panaszkodott amiatt, hogy túl szexi vagyok! Legközelebb 200 a cél!”

 

A túlszexualizáltnak tartott képsorok az alábbiakban tekinthető meg:

 

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin