Hírek

Tan France édesanyja azt hitte, műsorában meleggé teszik az embereket

A Queer Eye című sorozat divatszakértője, Tan France óriási rajongótáborral bír. Ki gondolta volna, egy valaki nem nézi a műsort: a saját családja.

Erről kollégája, Jonathan Van Ness podcastjában mesélt, és elég kemény dolgokat tudhattunk meg. Pakisztáni gyökerű, muszlim családja az Egyesült Királyságban él, és gyökeresen megváltozott a kapcsolatuk a műsor miatt.

 

 

Tan négy évestől tizenöt éves koráig mindennap mecsetbe járt. A konzervatív családban édesapja jelentette számára a szabadabb szellemet, de a nyugati világhoz jobban alkalmazkodó édesapa meghalt, amikor Tan még csak 13 éves volt. Ami az előbújását illeti, nem kertel:

„Csak azért nem tagadott ki a családom, mert én rendszeresen kerestem velük a kapcsolatot. Ebben egészen biztos vagyok.”

Tavaly decemberig nem is mesélt nekik a tízéves kapcsolatáról, Robinról, aki már rég a férje. Amikor közölte, hogy összeházasodnak, még a párja nevét se kérdezték meg, és az esküvőre sem mentek el. Amikor közeledett a műsor bemutatója, közölte a családdal, hogy most megnézhetik, milyen az élete.

 

 

Csakhogy a család nem akarta látni. Édesanyja és a testvérei meg voltak győződve, hogy ez egy átnevelő műsor, amitől meleggé válnak a heteroszexuálisok.

„Azt hitték, azért járom az országot, hogy homoszexualitásra bátorítsam az embereket.”

Amikor azonban végre megnézték a műsort, minden megváltozott.

„Azt mondták: Jó ég, ez sokkal jobb, mint amit vártunk! Olyan büszkék vagyunk rád! Szerintem attól féltek, hogy kiderül, valaki más vagyok, nem az, akit ők a magánéletemben megismertek. De most látják, hogy mit csinálok, és közben ugyanaz vagyok, akit ők egész életükben ismertek. Sokat változott a kapcsolatunk.”

Amikor Skype-on beszél a családdal, érdeklődnek a férje, Robin felől. Arról a férfiről, akinek korábban soha nem mondták volna ki a nevét. Tan hozzáteszi, hogy ez egy nagyon különleges folyamat az életükben.

A teljes podcast ITT hallgatható meg.

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin