GasztronómiaPride

Színpompás finomságok a Pride Hónapra

A sokak által dicsért Magnolia Bakery úgy döntött, idén szivárványba borítja a cukrászdát, hogy ínycsiklandó finomságokkal lephesse meg a Pride-ra tartókat – de emellett a jótékonykodást is szem előtt tartotta.

Az idei Pride Hónapra az amerikai cukrászdalánc amellett, hogy különlegesebbnél különlegesebb édességeket készít látogatóinak, együttműködésre lépett a Trevor Projecttel, melynek célja, hogy csökkentse az öngyilkosságot az LMBTQ-fiatalok körében – számol be róla a Gay Star News.

 

 

A Pride felvonulások heteiben a Magnolia Bakery különböző méretű és stílusú szivárványtortákat készít, de nem feledkezik meg a Pride Cupcake-ekről sem, melyeket vaníliás vajkrémmel és ehető szivárvány dekorációval díszítenek. A cukrászda fő attrakciója azonban mégiscsak a Pride Puding lesz, és minden egyes, június 17. és 30. között eladott darab bevételének 10 %-át a Trevor Projectnek adományozzák.

De hogy miből is áll a titokzatos Pride Puding? Valójában a szivárványverziója a Magnolia Bakery nagysikerű banános pudingjának. Nem kell hozzá más, mint vanília puding, banán, vaníliás ostya és természetesen szivárványszínű szórócukor.

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin