Kultúra

Szexi papként hódít a nyíltan meleg színész a BBC sorozatában

A BBC Fleabag című sorozata három év után végre visszatért második – egyben utolsó – évadával, melynek templomába bizonyára többen is betérnénk egy imára vagy gyónásra.

 

 

Az angol dráma- és vígjáték-sorozatban a nyíltan meleg színész, Andrew Scott ölti magára a reverendát, és egyben enged a csábításnak, mely a főhősnő képében leselkedik rá – írja a Gay Star News. A katolikus pap és a zavarodott, szexfüggő nő közötti kémia már az évad elejétől érezhető volt a nézők számára, akik talán még egy imát is elmormoltak magukban, amikor Fleabag gyónását egy szenvedélyes csók követte Scott karakterével.

Amikor a jelenetről és karakteréről kérdezték, a Sherlock, a Vörös ördög, valamint a Büszkeség és bányászélet sztárja elmondta, sosem tartották őt szexszimbólumnak. Arra pedig végképp nem számított, hogy túlfűtött kommenteket fog kapni rajongóitól egy szerepe miatt.

„Esküszöm, sosem gondoltam volna, hogy erre sor kerül. Különösen azután, hogy olyan sok nem éppen szexi pappal nőttem fel – természetesen nem szeretném megsérteni ezzel a papokat, akik a katolikus Dublinban tanítottak engem. […] A sorozat csodálatos volt, komolyan csodálatos. Felismertem, mennyire remek a forgatókönyv, de az a hatás, amit az emberekből váltott ki, egyszerűen elképesztő.”

A Fleabag záró évada után Andrew Scott feltűnik egy amerikai thrillerben, a Steel Country-ban, valamint Sherlock-béli kollégája, Benedict Cumberbatch oldalán láthatjuk egy első világháborús filmben, az 1917-ben.

 

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin