Hírek

Stonewall lerombolását akarják elérni Trumpnál

A melegellenes erők nekibátorodtak Donald Trump megválasztásával. Egy író most felszólította az új amerikai elnököt, hogy bontsa le a modern LMBT-jogok szülőhelyének számító Stonewall Innt.

stonewall-inn

 

A homofób és rasszista sci-fi író, Paul Hair rendszeresen publikál az alt right (alternatív jobboldali) mozgalom platformjain. Szerinte Stonewall lerombolásával „elégtételt lehet venni az Obama-rezsimen a szodómia dicsőítése miatt”. Ezzel egy időben azon is felháborodott, hogy a Louisville Egyetem területéről áthelyeznek egy emlékművet, ami a rabszolgatartó déli államok szövetségét élteti.

„Az emlékmű áthelyezése egy tudatos kampány része, hogy apró lépésekkel elpusztítsák az Egyesült Államok kultúráját. Ennek része, hogy ünneplik a bűnt. Az Obama-rezsim ezért élteti a szodómiát, és ezért emelte a nemzeti emlékhelyek közé idén júniusban a Stonewall kocsmát.”

Hair sürgeti Trumpot, hogy törölje a nemzeti védettséget a helyről, hogy annak hiányában elbontható legyen az épület, és ezzel „letörölhető a szégyenfolt az amerikai történelemről.” (BarbWire)

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin