Hírek

Robbie Rogers akár tiarát is viselne az orosz foci vébén

Robbie Rogers, nyíltan meleg focista a hétvégén Chelsea Handler vendége volt a Netflixen, ahol arról beszélt, hogyan botránkoztatná meg a meleggyűlölő oroszokat, ha benne lenne az USA válogatottjában. De kitért arra is, hogy szerinte egy ideális világban nem rendeznének foci vébét Oroszországban.

Robbie Rogers arrives at the 10th Annual GLSEN Respect Awards at the Regent Beverly Wilshire on Friday, Oct. 17, 2014, in Beverly Hills, Calif. (Photo by Chris Pizzello/Invision/AP)

Robbie Rogers egyik első amerikai focista, aki nyíltan vállalja magát. A hétvégén Chelsea Handler új Netflix show-jában vendégeskedett, ahol a műsorvezető Oroszország meleg ellenes törvényeire terelte a beszélgetést, hiszen 2018-ban ott lesz a foci vébé. Rogers azt válaszolta, mindent megtenne azért, hogy mindenki lássa, ő egy meleg sportoló, aki Oroszországban versenyezik, még tiarát és csillámot is magára öltene. „Biztosra akarok menni, hogy mindenki tudja, meleg vagyok” – mondta.

„Egy ideális világban nem Oroszországban rendeznék meg a világbajnokságot; bojkottálnánk, és máshová mennénk. De ez nem fog megtörténni” – fejtette ki. Handler rákérdezett, miért. „Azért, mert a FIFA korrupt. Öreg, rasszista, szexista, homofób tagok vezetik, akik a haverjaikat helyezik pozícióba és rengeteg pénz forog benne. És ez nagyon rossz.”

Robbie Rogers három éve coming outolt, akkor fel is hagyott a profi focival. De nem maradt távol sokáig a játéktól, hiszen 2013 óta a Los Angeles Galaxy csapatát erősíti. És persze a szerelem is rátalált, az Arrow, a The Flash és a Supergirl egyik producerével, Greg Berlantival van kapcsolata.

A teljes beszélgetés itt tekinthető meg:

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin