Hírek

Rejtélyes körülmények között tűnt el a leszbikus pár az eljegyzésük után

 

Stephanie Mayorga és Paige Escalera márciusban jegyezték el egymást, és nemrég költöztek új lakásba az amerikai Wilmingtonban. Április 15-én azonban nyomtalanul eltűntek.

Lakótársuknak gyanús lett a dolog, mert minden holmijuk a lakásban maradt, többek között egyikük mobiltelefonja és a kutyájuk is. Amikor három nap elteltével sem tértek haza, bejelentette az eltűnésüket a rendőrségen. Escalera nővére, Stevie Jenkins a helyi tévécsatornának elmondta, hogy a közösségi médiát használva próbálta mindenki segítségét kérni, aki bármilyen információval is rendelkezik róluk, vagy látta őket valahol.

A vészjósló jelek egyre sokasodtak. Eltűnésük másnapján, amikor reggel nem jelent meg a munkahelyén, Escalera főnöke megpróbálta telefonon felhívni, de a készülék nem volt elérhető. Ahogy teltek a napok, nővére egyre jobban elkeseredett:

„Ahogy felvettem a kapcsolatot a közeli barátaival, kiderült, hogy egyikük sem látott Paige-től semmiféle aktivitást a közösségi médiában az elmúlt egy-két hétben. Az a család számára normális, ha ennyi ideig esetleg nem hallunk felőle, de a legközelebbi barátai számára nem. Beszéltem Stephanie barátaival is, azt mondták, nem normális, hogy semmit sem hallanak felőle.”

A wilmingtoni rendőrség a lakosság segítségét is kérte, mert mindkét család, és a hatóságok is gyanúsnak tartották az eltűnést. Nem utalt jel arra, hogy önszántukból akartak volna eltűnni a családjuk és minden ismerősük elől, minden holmijuk, és a kutyájuk is a lakásban maradt. A náluk lévő egyetlen telefon nem érhető el az eltűnésük óta, és a hatóságok kiderítették, hogy a bankkártyáikat sem használták április 15. óta.

 

 

Thomas Tillman rendőrkapitány  elmondta, hogy a biztonsági kamerák felvételei szerint autóval mentek el otthonról, ezért a kocsijukat is kerestették. Az eltűnésük idején a rendőséghez befutott egy jelentés, miszerint valaki autóbalesetet látott a népszerű kirándulóhely, a Watermark Marina környékén. A telefonáló az elmondása szerint a visszapillantó tükörben egy hatalmas sebességgel száguldó autót látott, ami valaminek nekiütközhetett, majd bevágódott az erdőbe. A tűzoltók és a mentők kivonultak a helyszínre, lámpákkal fésülték át a környéket, de nem találtak arra utaló jelet, hogy ott baleset történt volna.

Három héttel később aztán megtalálták az autót. Az NBC News beszámolója szerint ráadásul ugyanott, ahol korábban már sikertelenül keresték – a kirándulóhely bejáratánál, mélyen az erdőben, sűrű növényzet által takarva. A hatóságok szerint extrém hevességű autóbaleset történhetett, a járműben pedig két holttestet találtak. A becsapódás és az eltelt idő miatt azt azonnal nem tudták megerősíteni, hogy valóban az eltűnt párt találták volna meg, ennek kivizsgálása a törvényszéki szakértő feladata lesz.

 

 

Car wreckage containing two bodies believed to be missing North Carolina couple

Paige Escalera and Stephanie Mayorga were last seen on April 15th, the same night a witness reported a high-speed crash near the spot Escalera’s car and two bodies were finally found on Tuesday. WECT’s Gabbie Williams reports.

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin