Hírek

Pete Buttigieg szerint a homofób országok vezetőinek hozzá kell majd szoknia egy meleg elnökhöz

Pete Buttigieg véleménye szerint ha ő nyeri meg a következő évben esedékes amerikai elnökválasztást, akkor még a homofób országok vezetőinek is el kell fogadniuk majd a tényt, és meg kell barátkozniuk egy meleg elnök gondolatával.

 

Pete Buttigieg

 

South Band polgármestere a 2020-as amerikai elnökválasztáson kíván indulni a demokraták színeiben. Egyre több rendezvényre hivatalos, ahol programjáról, terveiről és véleményeiről kérdezik.

Legutóbb egy iowai kampányeseményen megkérdezték Buttigieget, hogyan szándékozik a jövőben kezelni azon országok vezetőt, ahol még mindig büntetéssel sújtják az LMBTQ-közösség tagjait – számol be róla az Attitude.

„Nos, hozzá kell majd szokniuk a helyzethez. Az egyik jó dolog Amerikában az az, hogy amikor jót cselekszünk, azzal ráébresztjük a világ többi részét arra, hogy több embert fogadjon el az országában, és adjon nagyobb szabadságot a lakosság számára. Legyen szó akár a politikáról, vagy csupán erről a példáról, Amerika a legjobb abban, hogy hasson másokra. A probléma az, ahogyan bizonyos országokban az emberekkel bánnak. És bár nem avatkozhatunk bele minden ország működésébe és nem érhetjük el, hogy jól bánjanak az emberekkel, hiszem, hogy hatalmas lépés lenne egy olyan országnak, mint az Amerikai Egyesült Államok, ha olyan ember állna az élén, akire más országok lakosai felnézhetnének, és tudnák, hogy nincsenek egyedül”

– nyilatkozta Pete Buttigieg.

 

 

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin