Hírek

Pedofilokhoz hasonlította a melegeket egy volt amerikai polgármester

Nem mindennapi vitának adott otthont vasárnap az amerikai Flash Point közéleti televíziós műsor. Oklahoma City volt konzervatív polgármestere, Kirk Humphreys és a demokrata állami képviselő Emily Virgin számos témára kitért, mint például a szexuális zaklatási botrányok és Jeruzsálem bonyolult nemzetközi helyezete.

Az állam székhelyét 1998 és 2003 irányító Humphreys – aki jelenleg az Oklahoma Egyetem vezetőségében ül – a következő kijelentést szegezte Virginnek Al Franken szenátor szexuális zaklatási botrányból eredő lemondása kapcsán: „Tehát azt állítod, hogy létezik helyes és helytelen, hogy a magánemberként elkövetett cselekedetek számítanak a közéleti tevékenység során. És ennek ellenére mégis védelmedbe veszed Barney Frankot.

A képviselőnőt láthatóan váratlanul érte a vád, hiszen Barney Franknek nincs köze zaklatási botrányhoz, csupán egy volt kongresszusi képviselő Massachusetts államból. Meg egyébként nyíltan meleg. Nem véletlenül vissza is kérdez, hogy tud-e Humphreys bármi vádról, amely Frankhez kötődik, vagy csak a szexuális orientációjára célozgat?

Helyes, vagy helytelen-e a homoszexualitás? Ez nem viszonylagos dolog. Létezik helyes és a helytelen. Ha helyes, akkor mindenkinek az és őszintén szólva akkor biztos az is rendben van, hogy felnőtt férfiak kisfiúkkal alszanak.” – jelenti ki a volt városvezető.

A beszélgetés itt tekinthető meg, a közösségünket is érintő megjegyzések a hetedik perctől következnek:

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin