Hírek

A pap szerint ő csak beszélgetett a kocsijában talált megkötözött, meztelen férfivel

Egy pennsylvaniai nagypapa, az egyébként nős lelkész George Gregory ragaszkodik a rendőröknek tett azon állításához, miszerint „semmi különös nem történt volna” a kocsija anyósülésén talált, megkötözött, meztelen férfivel.

A 61 éves férfi szerint „csak beszélgettek”, amikor este fél tizenkettőkor a rendőrök benéztek az utcán parkoló autóba. Az intézkedésre azért került sor, mert azt hitték, valaki rosszul lett a gépjárműben.

 

 

A meztelen férfi ekkor az anyósülésen ült, a lelkész pedig a hátsón. A rendőrség szóvivője szerint az érdeklődő rendőröknek a helyszínen azt mondta, hogy „időnként találkozgatni szoktak, hogy játsszanak egy kicsit”.

Később a riportereknek ezt már határozottan tagadta, és ragaszkodott ahhoz, hogy a meztelen, fiatal férfivel csak annak drogproblémái miatt beszélgettek és neki adott tanácsot.

„Nem tagadom, hogy az autóban a fiatalember elkezdte levenni a ruháit, és engem is erre kért, de megtagadtam, és megesküszöm a Bibliára, hogy nem csináltam semmit.”

Arról nincsenek információk, hogy az önként levetkőzött fiatalember hogyan lett megkötözve. Erkölcstelen viselkedés miatt mindkettőjük bírósági idézést kapott.

 

(The Sun)

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin