Itthon

Összefogás Gála emlékezik meg az AIDS elleni küzdelem világnapjáról

1988 óta december elseje az AIDS elleni küzdelem világnapja, amikor megemlékezések és más rendezvények keretein belül számos országban felhívják a figyelmet a HIV fertőzés elleni küzdelemre és a biztonságos szexuális élet fontosságára. A megelőzés és a kezelés lehetőségei mellett, az egyik legismertebb világnapként, lehetőséget nyújt arra is, hogy megemlékezzünk az AIDS-szel összefüggő megbetegedésekben elhunytakra.

December másodikán Budapesten a Drag Queen Hungary, valamint dr. Tamási Béla szervezésében az Összefogás Gála kínál alkalmat rá, hogy a nemes ügy érdekében jótékonykodjunk. „Világunkat szinte mindenhol a gyűlölet és a meg nem értés uralja. Így úgy döntöttünk bebizonyítjuk: össze tudunk fogni egy nemes cél érdekében.
Az alkalom nem más, mint az AIDS elleni küzdelem világnapja” – olvasható a Gála Facebook-eseményében.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Dr. Tamási Béla PhD (@drtamasibela) által megosztott bejegyzés

 

Az este folyamán felajánlott pénzadományok a 2021-ben létrehozott Retropajzs Egyesülethez kerülnek. A civil szervezet célja többek között HIV-vel élők önszerveződésének támogatása az online és offline térben, a  hátrányos megkülönböztetése elleni fellépés, a HIV-vel élők számára segítő szolgáltatások megszervezése, valamint a fiatalokat, a HIV által leginkább veszélyeztetett csoportokat és az egészségügyi  személyzetet is elérő folyamatos edukáció, prevenció és érzékenyítő tevékenység  megszervezése, illetve működtetése, és az ezekhez kapcsolódó anyagok létrehozása.

Hasznos információ az Összefogás Gálával kapcsolatban:

Dátum: 2023.12.02
Kezdés:23:00
Belépő: 5000 Forint (Jegylink jelszó: orfeum )

Az este folyamán két alkalommal tombola sorsolás is lesz, ahol a Gála támogatóinak felajánlásai nyerhetők meg.

Első műsor időpontja: 0:00 (Drag Queen és sztárvendég fellépőkkel, doktorokkal, műsor végén tombola)
Második műsor időpontja: 1:00 (Drag Queen és sztárvendég fellépőkkel, doktorokkal, műsor végén tombola)

A rendezvény támogatói: Addicted, Alterego Club, Dumaszínház, Dr. Tamási Béla, Katona József Színház, Unicorn Bistro, Why Not Café & Bar

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin