Hírek

Meleg párral riogatnak egy orosz választási kampányban

Szeptember kilencedikén az Orosz Föderáció több tagköztársaságában is választást tartanak. Van, ahol kormányzóra, máshol országgyűlési képviselőre voksolnak az állampolgárok és olyan is lesz, ahol népszavazást tartanak. Ide tartozik a szamarai terület is, ahol kormányzóválasztás lesz és a részvételre buzdító kampány keretében bizarr videó kezdett keringeni a közösségi médiában.

 

Szamarai terület Oroszországban, vörössel kiemelve

 

Az egyperces felvételen két fiatalember látható, ahogy  először egy padon, majd a buszon, a piszoár előtt, végül hazafele tartva beszélgetnek, hogy aztán a lakásba érve elkezdjék egymást vetkőztetni, amíg rájuk nem csukódik az ajtó. A felvétel üzenete egyszerű és nevetséges: aki nem vesz részt a koraőszi szavazáson, az homoszexuális és ebből következően rossz ember.

 

Pillanatfelvétel a videóból

 

Nem tudni ki áll a videó készítése mögött, de számos orosz kommentelő a helyi önkormányzatot gyanítja.

Az orosz nyelvű felvétel itt tekinthető meg:

Предвыборная агитация в Самаре

В соцсетях в Самарской области появился «вирусный» предвыборный ролик. Местные активисты предполагают, что ролик запущен специалистами по «черному пиару» из администрации области.В видеоролике два молодых человека ругают чиновников и заявляют о нежелании идти на выборы. Сюжет заканчивается неожиданно: молодые люди, оказавшись одни в квартире, начинают раздеваться, из чего зритель может сделать выводы, что оба они геи.#Самара #выборы2018 #агитация #дно #мненепох

Zveřejnil(a) Московский активист dne Úterý 7. srpen 2018

Hotel Sopron footer banner
Previous post

Családjuk által elutasított LMBTQ-fiatalokért indít kampányt a volt amerikai alelnök

Next post

21 – A tökéletes szám