Színes

Már biztos, hogy lesz 15. évada a RuPaul’s Drag Race-nek

A RuPaul’s Drag Race közelgő 15. évada újabb mérföldkövet ünnepel a 200. epizóddal.

Augusztus 15-én, hétfőn a VH1 bejelentette, hogy új évaddal folytatódik az amerikai drag queenek versenye, és folytatást kap az Untucked is, amely a korábbiaknak megfelelően a Drag Race egyes epizódjai után kerül adásba.

„Amikor a RuPaul’s Drag Race 15. évadáról hallok, meg kell csípnem magamat – csak azt nem árulom el, hogy hol” – mondta RuPaul egy nyilatkozatában. „Soha nem vesszük készpénznek a lehetőséget, amit kapunk: hogy bemutassuk a drag kiválóságait és hiteles queer történeteket meséljünk el. Köszönjük a rajongóknak, a World of Wondernek, a VH1-nek, a stábnak, és legfőképpen a bátor és gyönyörű királynőinknek.

A Drag Race legutóbbi évadában Willow Pill olyan versenyzőket győzött le, mint Bosco, Daya Betty, Lady Camden és Angeria Paris VanMichaels, és ezzel ő lett az első transznemű győztese egy rendes évadnak.

A 14. évad a műsor eddigi egyik legnézettebb évada lett, és 11 jelölést kapott a 2022-es Emmy-gálán, köztük a Kiváló versenyprogram és a Kiváló műsorvezető kategóriában.

Ha RuPaul Charles az utóbbit ismét kapja, az sorozatban már a hetedik győzelme lesz. A műsorvezető ezzel megszakítaná a Donald A. Morgan operatőrrel fennálló holtversenyét is, mint a legtöbb díjat elnyert fekete művész a díjátadó történetében.

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin