Hírek

Maluma melegségéről pletykál a spanyol nyelvű bulvársajtó

 

A 26 éves kolumbiai énekes orientációjával kapcsolatos pletyka azóta téma a spanyol nyelvű bulvársajtóban, hogy Maluma egyre jobban kezdett befutni. A Latin Grammy-t nyert előadó mára egyértelműen világsztárnak számít, olyan énekesekkel jegyez duetteket, mint Shakira vagy Madonna, és több mint 49 millió követőjével az ötven legnépszerűbb Instagram-sztár között szerepel.

Csakhogy rosszakarói szerint divatérzéke és a haute coutere iránti rajongása is arra utal, hogy Maluma meleg. Hiába kapták már lencsevégre a szórakoztatóipar legszebb nőivel, makacsul tartja magát a pletyka, hogy titokban a saját neméhez vonzódik. Két évig járt Natalia Barulich modellel, kapcsolatuk tavaly ért véget, de barátok maradtak, azonban a rossznyelvek szerint csak egy kamu fedősztori volt az egész. A kétszázezres rajongói bázissal bíró, kolumbiai jósnő(!) Deseret Tavares jövendölését is örömmel idézik a bulvárlapok, miszerint közeleg az énekes coming outjának az ideje.

Ennyi marhaság után Maluma is úgy érezte, hogy már reagálnia kellene a spekulációkra, és egy Instagram Stories videóban kifakadt:

„Az emberek totál hülyék, igaz? Mármint miért mondják rólam, hogy meleg vagyok? Nem vagyok meleg, ha az lennék, már elmondtam volna. Aki ezt terjeszti rólam, az ugyan hajoljon már le előttem egy pillanatra a szappanért, aztán meglátjuk, mennyire vagyok meleg. Jó ég, hát ezen röhögnöm kell!

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ElGordoyLaFlaca (@elgordoylaflaca) on

 

A videó természetesen azóta is kering a közösségi médiában és a La Vanguardia lap szerint hasonló stílusú kommenthegyeket generál. De Maluma kapott már azért is a médiától, amiért keresztbe tett lábakkal mert ülni (ez szerintük egy egyértelmű coming out).

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MALUMA (@maluma) on

 

De látták már állítólag csókolózni egy buliban az énekes Pepe Buenóval, és egy Ricky Martinnal készült házi szexvideóról is tudni vélnek. Ebből 2017-ben akkora botrány lett, mármint a feltételezésből, hogy Maluma akkor ki is adott egy nyilatkozatot, miszerint ő nem meleg, és nagyon hálás az LMBTQ közösség szeretetéért.

 

 

 

 

Negyedszer is apa lett Ricky Martin – Itt az első kép a kicsiről

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin