Színes

Madonna drag queennel indul világkörüli turnéra

Madonna, Bob the Drag Queen
Madonna és Bob the Drag Queen. /Fotó: thatonequeen@Twitter

 

Madonna nemrég bombát robbantott a közösségimédia-felületein, amikor bejelentette, hogy pályafutása 40. évfordulójának alkalmából világkörüli turnéra indul. A popikon egy Felelsz vagy mersz? típusú videót tett közzé, amelynek végén Amy Schumer megkérdi Madonnát, hogy mer-e világkörüli turnéra menni, ő pedig azt válaszolja: „Naná!”

 

 

A turné egyik különlegessége, hogy csatlakozik hozzá Bob the Drag Queen is, aki a RuPaul’s Drag Race tehetségkutató nyolcadik évadát nyerte meg, valamint az Emmy-díjas Itt vagyunk (We’re Here) című HBO-valóságshow egyik főszereplője. A drag queen egy tweettel ünnepelte a bejelentést, ahol két képet posztolt: egy régit arról, ahogy Madonnaként pózol, majd egy újat, ahol az énekesnővel fotózkodik. Ezt írta a képekhez: „Hosszú utat tettünk meg!”

 

 

A rajongók valósággal eldobták az agyukat, egyikük például azt írta: „Bob The Drag Queen fél évig turnézik minden idők legtöbbet eladott női eladójával, megünneplendő a szakmában töltött négy évtizedét – pontosan erre volt ma szüksége a queereknek!”

Madonna turnéja nagyszabású lesz, Észak-Amerika mellett európai állomásokra is ellátogat. Budapest sajnos nem szerepel a listán, hozzánk legközelebb Németországban és Olaszországban lehet találkozni a popkirálynővel és Bob the Drag Queennel.

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin