Színes

Lelőtte az orvosát, mert elélvezett prosztatvizsgálat közben

 

A floridai Jacksonville-ben az 56 éves Milo Johanson prosztatavizsgálat közben elélvezett, ezen pedig annyira felháborodott a homofób nézeteket valló férfi, hogy lelőtte az orvosát.

A vizsgálatot végző dr. Smith több mint 30 éves szaktudással a háta mögött szerencsésnek mondhatja magát, mert a közvetlen közelről a mellkasára kilőtt két golyó ellenére életben maradt, és felépült a támadásból. Johanson azonban elmenekült a helyszínről, és azóta is bujkál, számol be róla a német Focus hetilap. Valószínüleg elhagyta az USA területét.

Ahogy az orvos elmesélte, Johanson az – amúgy ilyen vizsgálatok során természetes – orgazmust kettejük között történt szexuális kapcsolatként értelmezte, és ettől rendkívül agresszívvé vált.

Követelte, hogy az orvos kérjen bocsánatot. Smith próbálta megnyugtatni, és elmagyarázni neki, hogy egy normális reakció történt, de Johanson elővette a fegyvert és kétszer rálőtt.

“Tudtam, hogy gyűlöli a melegeket, de lövöldözni? Soha nem hittem volna, hogy ilyen messzire menne”

– nyilatkozta Johanson barátnője. A férfi egyik munkatársa is megerősítette, hogy az elkövető extrém homofób nézeteket vall, és mondogatta, hogy ha egy meleg férfi kikezd vele, az nem éli meg az estét. Johanson állítólag azt is közeledésként értelmezte, ha valaki véletlenül hozzáért a kezéhez, amikor épp nyúlt valamiért. A megtámadott orvos egy valamiben biztos a támadójával kapcsolatban:

“Segítségre van szüksége”

 

 

Erősítenéd az immunrendszeredet? Maszturbálj!

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin