Hírek

Kristen Stewart szerint nem fontosak a „címkék”

Az Alkonyatból jól ismert Kristen Stewart eddig nem igazán határozta meg szexuális orientációját, de egy interjú során kijelentette: ez ma már nem is olyan fontos, a lényeg, hogy az ember azzal lehessen együtt, akit szeret.

Kristen Stewart az elmúlt évek során randizott férfiakkal és nőkkel is, legutolsó párkapcsolata pedig a modell, Stella Maxwellel volt, akivel a tavalyi évben döntöttek úgy, hogy elválnak útjaik – írja a GayTimes.

 

Kristen Stewart

 

Amellett, hogy saját magát sem skatulyázza be, Stewart felnéz azokra a hírességekre, akik hozzá hasonlóan nem sorolják be magukat az LMBTQ-közösség zártabb kategóriáiba, mint ahogyan azt a Trónok harca sztárja, Sophie Turner is tette nem is olyan régen.

Szerintem szuper, hogy manapság nem kell mindent meghatároznunk. Ez az egész, hogy biztosak legyünk benne, heteroszexuálisok, melegek vagy kitudja, mik vagyunk, ez nem olyan fontos. Attól még, hogy valaki biszexuális, az nem azt jelenti, hogy össze van zavarodva. Számomra éppen az ellentettjét jelenti. Hatalmas felelősséget éreztem annakidején, és nagyon is aggódtam, amiért nem tudtam heterót vagy meleget mondani, olyan volt, mintha elárulnám mindkét oldalt. A tény, hogy ma már nem kell ezt megtennünk, sokkal őszintébbé tesz minket. Jelenleg úgy érzem, hogy még nem rendelkezünk olyan szavakkal, amelyek leírhatnák az identitásunk összetettségét. Persze egymillió szavam lehet arra, amit el szeretnék mondani magammal kapcsolatban. Tehát a szavak valamiképpen olyanok, mint a vigasz – mert egyszerre használhatjuk őket fegyverként és pajzsként.

A színésznőt hamarosan láthatjuk a legújabb Charlie Angyalai feldolgozásban, valamint egy romantikus komédiában, a Happiest Season című filmben, de mellette rendezőként is kipróbálja magát a The Chronology of Waterben, mely egy biszexuális úszónő életét mutatja be.

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin