Kultúra

Közös videoklippel jelentkezett Kylie Minogue és Olly Alexander

Kylie Minogue és Olly Alexander közös dala, az A Second to Midnight az első kislemez Kylie novemberben megjelenő Disco: Guest List Edition című albumáról. A kétlemezes kiadás tartalmazza a tavalyi Disco (Deluxe Edition) album eredeti 16 dalát, valamint további 10 új dalt és remixet.

A közös dalhoz közös videoklip dukál, amit az a Sophie Muller rendezett, akinek ez már a hatodik klipje az ausztrál énekesnővel. A Dancing, a Stop Me from Falling, a Golden, a Say Something és a Magic klipjein túl Muller eddigi pályafutása alatt több mint 300 klipet jegyez. 1997-ben MTV Awardot ért a No Doubtnak rendezett Don’t Speak klipje, de az ő nevéhez fűzödik többek között Sophie Ellis-Bextor Take Me Home és Murder on the Dancefloor videoklipjei, de a Maroon 5 This Love és Mika Grace Kelly klipje is. Igazán impozáns lista, érdemes átfutni a teljes életművet.

A novemberben érkező album tartogat egy igazán izgalmas duettet, a Can’t Stop Writing Songs About You ugyanis Kylie és Gloria Gaynor közös dala lesz.

 

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin