Hírek

Két tinédzser molesztálásáért is elítélték a meleggyűlölő amerikai lelkipásztort

Nyolc rendbeli gyermekmolesztálás vádjában bűnösnek találta az amerikai Georgia állam bírósága a hírhedt lelkipásztort, Kenneth Adkins-t. A férfi tavaly szerzett kétes hírnevet magának, amikor úgy nyilatkozott az orlandoi melegbár tragédiájának 49 halálos áldozatáról, hogy „azt kapták, amit megérdemeltek.” Emellett hangos ellenzője az LMBT-közösséget érintő bármilyen jogegyenlősítésnek.

Kenneth Adkins a bírósági tárgyaláson

A bíróság azonban nem gyűlöletkeltő magatartása miatt tűzött ki tárgyalást, hanem mert Adkins templomának két fiatal hívőjét – egy lányt és egy fiút – rendszeresen szexuális közösülésre buzdított. Állítása szerint csak azért, hogy ellenőrizze, helyesen csinálják-e. E pásztorórákat ő minden alkalommal végignézte és többször maga is beszállt.

Az aktusokra a fiatalkorúakkal többek között a templomban, a tengerparton és a lelkipásztor autójában is sor került. A fiú áldozat bizonyítékként fotókat mutatott vallomástétele során, amelyeket Adkins küldött neki a péniszéről még 2014-ben.

Azt nem tudni, pontosan hány alkalommal zajlott le az esemény az elmúlt években, mert egyik áldozat sem tudta már követni, olyan rendszeresen voltak rákényszerítve a közösülésre.

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin