Hírek

Íme a meleg pár, akiknek három hét különbséggel születtek gyerekeik

Szivárványcsaládok történetét megismerni mindig szívmelengető élmény. Hasonlóan van vele a Good Morning America is, amely egy afro-amerikai meleg pár kalandos történetét mutatta be néhány nappal ezelőtt.

Terrell és Jarius a főiskola elvégzését követően, 2015-ben költözött össze és már ekkor tudták, hogy gyereket szeretnének vállalni. Minden nagyon gyorsan történt: diplomaosztó májusban, beköltözés az új otthonba júliusban, októberben pedig már terhes is volt a béranya.

Az ígéretes tervezgetést azonban egy tragédia szakította meg: a béranya elvetélt. „Ez egy olyan veszteség, amelyen soha nem tudod magad igazán túltenni” – vallja be Terrell. A gyász és a veszteség ellenére azonban nem adták fel, másik béranyát kerestek. Neki azonban többszöri próbálkozás ellenére sem sikerült teherbe esnie, így kerestek egy harmadikat is, akinél viszont sikeres volt a megtermékenyítés – ám ekkor jött a fordulat: végül a második béranya is terhes lett.

E szerencsés véletlennek köszönhetik, hogy családjuk két főről hirtelen négyre bővült, Ashton és Aria három hét különbséggel jöttek a világra.

A Good Morning America videót készített négyükről, amely angol nyelven YouTube-on megtekinthető:

 

 

A pár az interjúban mesél róla, milyen kevés hasonló családot látnak a közösségi médiában, pedig a láthatósagot nagyon fontosnak tartják a szivárványcsaládok elfogadásához és megértéséhez. Ezért döntöttek úgy, hogy Instagram és TikTok oldalakat indítanak – utóbbin ma már több, mint egymillió követőjük van!

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

WOW!! Two BLACK, GAY DADS just hit 1 MILLION followers on @tiktok!!!! 🥳🥳 ⁣ We started sharing our journey because there was no BLACK “GAY” family that was largely visible on social media that we could find comfort in. So we decided to fill that void… not knowing the impact it would have!! Let’s be honest, black gay creators that make “wholesome” content typically do not reach big levels. So to know that there are millions of people who love us, look up to us, find peace in us, is truly the greatest gift we never knew we needed ❤️ ⁣ To our #TANDJFAM!! WE LOVE YOU!!!! Especially those who have been with us since day 1!! This wouldn’t be possible without y’all!! Here’s to many more milestones🥂🍾

Terrell & Jarius Joseph (@terrell.and.jarius) által megosztott bejegyzés,

 

FELHÍVÁS – Bejegyzett élettársi kapcsolatban élő magyar párokról, és gyermek(ek)et nevelő szivárványcsaládokról készül fotókiállítás itthon az őszi Humen Fesztiválra. Ha szeretnéd velünk együtt megmutatni a hazai LMBTQ közösség sokszínűségét, akkor légy részese a kiállításnak!
A fényképes jelentkezéseket augusztus 12-ig várjuk a hungary@humenmedia.com címre.

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin