Hírek

Homoszexualitása miatt nem fogadhatott örökbe macskákat egy férfi

Twitter-posztja alapján sikerült igen kényelmetlen és megalázó helyzetbe hozni a minap Alex Andreou görög származású, de az Egyesült Államokban élő író-színészt. Két órát uzatott, hogy elhozzon pár új otthont kereső macskát a jelenlegi családjától és odafele igen indiszkrét levelezésbe keveredett a házi kedvencek jelenlegi gazdájával.

Az eredeti Twitter-bejegyzés

A nő kíváncsi volt rá, vajon Andreou meleg-e, hiszen mások az ő korában ilyenkor már a felnőtt gyerekeikről szoktak mesélni és nem arról, hogy egyedülállók. Miután kiderült, hogy ráérzett az igazságra, közölte, hogy sajnálja, ha megbántja, de ő maga vallásos és egyáltalán nem ért egyet a férfi életstílusával. „Nem félsz attól, hogy halálod után a pokolra jutsz?” – tette fel a kérdést üzenetváltásuk végén.

Az író erre már nem is reagált, de végső soron személyes találkozásukkor a nő megtagadta, hogy átadja a cicákat. Ugyan mit árthat egy meleg férfi ezeknek a családra és szeretetre vágyó állatoknak? Sajnos nem látunk az asszony fejébe. Alex ezek után könnyek között ült fel a hazafele tartó buszra. „Szóval most itt ülök a buszon, zokogok és az emberek engem bámulnak, az igazság ugyanis az, hogy ez az egész úgy fáj, mint amikor nyolc évesen bántottak, amiért más voltam.

De a történet befejezése szerencsére nem ilyen elszomorító. Egyik ismerőse, aki olvasta a bejegyzést, a „gonosz tehén” közelében lakik és elhozta a cicákat – mintha ő lenne a tulajdonos és a napokban meg is érkeznek új otthonukba, Alexhoz.

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin