Hírek

„Homoszexuális propagandára” való figyelmeztetést követel a filmek előtt a Mi Hazánk

Szerda délután, sajtótájékoztató keretében jelentette be Toroczkai László, a Mi Hazánk Mozgalom elnöke, hogy úgynevezett homoszexuális propagandára utaló jelzés bevezetését követeli a filmeknél és televíziós műsoroknál.

A fogalom sokak számára lehet ismerős, hiszen Oroszországban működik hasonló rendszer, bár ott ennél tovább mentek: a médiában a homoszexualitás nem helyezhető pozitív kontextusba és a gyerekek sem oktathatók róla ilyen formában – aki szabályt szeg, súlyos pénzbüntetésre számíthat.

 

Toroczkai László

 

A magyarországi kezdeményezés keretében a pártelnök be is mutatta azt a – szivárványszínű karikában látható, 18-as korhatárjelzést tartalmazó – ábrát, amelynek használatával szerinte meg lehetne óvni a kiskorúakat az „aberrációtól” és a „devianciától”. A Mi Hazánk törvényjavaslatot kíván benyújtani az Országgyűlésben a jelzés bevezetése érdekében – mondta Toroczkai.

A szervezet évek óta azt tapasztalja, hogy szinte már nem is készülhet olyan film, amely nem tartalmaz „homoszexuális propagandát”. A gyermekek egészséges fejlődését pedig az szolgálja, ha a szülőket figyelmeztetik arra, hogy homoszexuális tartalmú jelenet szerepel egy filmben, ebben az esetben megakadályozhatják, hogy gyermekük megnézze a műsort – közölte a pártelnök. A Mi Hazánk szerint a lehető leghatározottabban kell fellépni az „erőszakos LMBTQ-propaganda” ellen.

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin