Hírek

Homofób anyukák támadják a Disney új animációs filmjét

 

A One Million Moms, az igencsak vallásos, konzervatív, homofób anyukákból álló csoport visszatért, hogy folytassa támadás-sorozatát, mellyel mindent célba vesznek, ami az LMBTQ-közösségnek kedvez. Bár eddig is különösen alakult tevékenységük listája, a mostani bojkott-kísérlet minden bizonnyal igazán különlegesnek számít, hiszen egy játékokról szóló animációs filmen háborodtak fel.

Jelenleg is vetítik a mozikban a Toy Story 4-et, melyben a One Million Moms hihetetlen detektív munkát végezve rábukkant egy jelenetre, mely a legtöbb nézőnek fel sem tűnt – számol be róla az Advocate. A jelenetben éppen az óvoda első napjának pillanatait láthatjuk, melyben minden figyelem a fontosabb gyermekszereplőre, Bonnie-ra irányul, ám a háttérben láthatunk két nőt is, akik iskolába hoznak egy kislányt. A későbbiekben a két nő újra felbukkan, felveszik a gyermeket, és szeretetteljes ölelésben részesítik. Ez pedig veszélyes – mármint a homofób anyukák szerint. Mint írják:

„Ez a jelenet elég aprónak tűnik ahhoz, hogy a gyerekek ne vehessék észre. De egyértelmű, hogy annak a gyereknek két anyukája van a filmben, és ketten nevelik őt. Ez veszélyes, és bár apró, mégis egyértelmű népszerűsítése az LMBTQ életstílusnak. Ezeket a ’csak pislogj egyet és lemaradsz róla’ pillanatok előtérbe helyeznek egy életstílust. A Toy Story 4 talán a legutolsó film, ahol a szülők arra számítanának, hogy a gyermekeiknek olyan tartalommal kellene szembesülniük, mely a szexuális orientációkkal foglalkozik. Az ilyen jellegű kérdésekkel túl korán kezdenek foglalkozni a gyermekek körében. Rendkívül gyakori az ilyen, és egyben szükségtelen is. A Disney újra eldöntötte, hogy mérlegre állítja a politikai korrektséget és a családbarát tartalmat. A Disney-nek ragaszkodnia kellene a szórakoztatáshoz, ahelyett hogy ránk erőltetne egy ilyen életstílust, miközben a gyerekek elé tár olyan témákat, melyek ennyire vitatottak.”

 

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin