Hírek

Hivatalos: Lesz 10. évada a soha nem látott népszerűségű RuPaul Drag Race-nek

A műsorgyártó VH1 hivatalosan is bejelentette, hogy elindul a RuPaul’s Drage Race transzvesztita tehetségkutató műsor tizedik évada. A hír senkit nem ért váratlanul, hiszen a RuPaul Charles nevével összeforrt reality show évről évre egyre nagyobb népszerűségnek örvend szerte a világon. Az idei premier epizódot már több, mint egymillió néző követte az Egyesült Államokban, ami kétszerese a tavalyi nyitórész statisztikájának.

RuPaul, a műsor házigazdája

A Drag Évtizedét ünnepelve folytatjuk történeteink megosztását az emberi kitartásról és elhivatottságról” – nyilatkozta RuPaul. „Most jobban függünk a szeretet, nevetés és kreativitás erejétől a félelemmel és sötétséggel szembeni küzdelemben, mint valaha.

A kilencedik évad egy hónappal ezelőtt vette kezdetét, 14 versenyzővel. A korábbiakhoz képest több változás is volt a műsorban, például a Logo televízióról átköltöztették a VH1-ra, valamint hétfő helyett péntekenként kerül adásba.

A műsor az előző évadokban is számos alkalommal fogadott vendég zsűritagokat (például Chaz Bono és Neil Patrick Harris), az ideit azonban újabb sztárok, többek között Lady Gaga és Kesha színesítik.

A 9. évad versenyzői

RuPault műsoráért tavaly Emmy-díjjal is jutalmazták – a Legjobb Reality Verseny Házigazda címmel -, de rajongói a LEGO-boltok polcain is szívesen látnák.

Kedvcsinálóul a 9. évad hivatalos trailere:

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin