Nagyvilág

Hite miatt faképnél hagyta a kamerás az éppen házasuló leszbikus párt

Clarissa és Teegan Templeton izgatottan készült a nagy napra. Az esküvőt április harmadikán, egy észak-karolinai farmon tartották, a koronavírus miatt szűk családi és baráti körben.

Hónapokon keresztül spóroltak, hogy minden tökéletes legyen. Még egy profi médiacéget is felkerestek és megbíztak, hogy szervezzenek részükre fotográfust és kamerást, akik megörökítenek minden egyes pillanatot. Egy hónappal az esküvő előtt telefonon is egyeztettek a kamerással.

Ám az esküvő napján, a legfontosabb pillanatokban, amint Clarissa az oltárhoz lépdelt, arra lett figyelmes, hogy a férfi nincs sehol. „Kisebb pánikrohamom volt. Arra gondoltam, talán technikai adódott és elrohant valamiért a kocsihoz” – mesélte az Insidernek.

 

Fotó: Clarissa Templeton, Facebook

 

Igyekeztem kizárni a fejemből és 110 százalékban Teeganre és a közös pillanatunkra koncentrálni. Meg akartam élni.” A ceremónia után azonban rögtön a fotóshoz fordult, aki közölte, hogy a kamerás egyszerűen elsétált.

Mint később az esküvőszervezőtől megtudták, a férfi hitére hivatkozva nem teljesítette kötelességét. Kényelmetlenül érezte magát, amiért azonos nemű pár esküvőjén kell dolgoznia. Neki köszönhetően azok a családtagok és barátok, akik a koronavírus miatt nem tudtak jelen lenni, semmilyen videófelvételt nem tudnak visszanézni a nap legszebb pillanatairól.

Szörnyen éreztem magam, mintha kitépték volna a szívemet. Képtelenek voltunk egy falatot is lenyelni a fogadáson. Őszintén, azt kívántam, csak érjen véget a nap. Sem én, sem Teegan nem akartunk ott lenni” – idézte fel az összetört Clarissa.

A médiacég először nem volt hajlandó felelősséget vállalni az esetért, ám amint Clarissa a közösségi médiában elkezdte megosztani történetét, a vállalat elnöke adott ki közleményt. Elnézést kért és leszögezte, hogy a kamerás rosszindulatú viselkedése nem tükrözi a Tolman Media értékrendszerét.

Borítókép: Clarissa Templeton, Facebook

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin