Hírek

“Ha nem mész el szavazni, a buzik bebújnak az ágyadba!” – Oroszországban

Egészen elképesztő videó buzdítja szavazásra az orosz választópolgárokat.

Március 18-án tartják az elnökválasztást Oroszországban, és bár Vlagyimir Putyin győzelme biztosra vehető, mégis aggódik a vezetés. A nagyfokú politikai apátiát látva ugyanis félő, hogy túl kevesen járulnak az urnákhoz.

Az alábbi kisfilmben pedig mindent bevetnek, hogy elmagyarázzák, mi történik, ha az ember otthon marad. Lefekvés előtt a feleség arra emlékezteti a férjét, hogy másnap lesz a szavazás. A férjet azonban ez hidegen hagyja, holnap vasárnap van. Az asszonynak azonban látnoki szavai vannak: “Ki tudja, kit választanak meg nélküled!”

Álmában a férj másnap arra ébred, hogy be kell vonulnia a seregbe, mert az új vezetés 27 helyett 60 évre emelte a hadkötelezettséget. A vágtázó infláció miatt a zsebpénzt kérő fia négymillió rubelt követel uzsira (kb. 17,7 millió forint), de a java még csak most jön: egy meleg férfi reszeli a körmét a konyhában.

Mint azt a feleségétől megtudja, az új vezetés arra kötelezte a háztartásokat, hogy be kell fogadniuk azokat a melegeket, akiket kitaszított a családjuk. Sőt, ha a fiatalembernek nem sikerült partnert találnia, akkor a férjet fogják kijelölni társául. A rémálomból ébredő férj ezután hanyatt-homlok rohan a szavazófülkébe.

A kortárs propagandafilm-gyártás csúcsa következik.

 

 

Vibe Papa tribal footer banner
Previous post

Az olimpiai aranyérmes Eric Radfordnak Justin Trudeau is gratulált

Next post

"A sikerei miatt kellene, hogy érdekes legyen valaki, nem az orientációja miatt"