Hírek

„Ha nem mész el szavazni, a buzik bebújnak az ágyadba!” – Oroszországban

Egészen elképesztő videó buzdítja szavazásra az orosz választópolgárokat a The Moscow Times szerint.

Március 18-án tartják az elnökválasztást Oroszországban, és bár Vlagyimir Putyin győzelme biztosra vehető, mégis aggódik a vezetés. A nagyfokú politikai apátiát látva ugyanis félő, hogy túl kevesen járulnak az urnákhoz.

Az alábbi kisfilmben pedig mindent bevetnek, hogy elmagyarázzák, mi történik, ha az ember otthon marad. Lefekvés előtt a feleség arra emlékezteti a férjét, hogy másnap lesz a szavazás. A férjet azonban ez hidegen hagyja, holnap vasárnap van. Az asszonynak azonban látnoki szavai vannak: „Ki tudja, kit választanak meg nélküled!”

Álmában a férj másnap arra ébred, hogy be kell vonulnia a seregbe, mert az új vezetés 27 helyett 60 évre emelte a hadkötelezettséget. A vágtázó infláció miatt a zsebpénzt kérő fia négymillió rubelt követel uzsira (kb. 17,7 millió forint), de a java még csak most jön: egy meleg férfi reszeli a körmét a konyhában.

Mint azt a feleségétől megtudja, az új vezetés arra kötelezte a háztartásokat, hogy be kell fogadniuk azokat a melegeket, akiket kitaszított a családjuk. Sőt, ha a fiatalembernek nem sikerült partnert találnia, akkor a férjet fogják kijelölni társául. A rémálomból ébredő férj ezután hanyatt-homlok rohan a szavazófülkébe.

A kortárs propagandafilm-gyártás csúcsa következik.

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin