Színes

Franciaország is saját Drag Race műsort indít

Az Amerikai Egyesült Államok, Thaiföld, Nagy-Britannia, Hollandia, Olaszország, Spanyolország és Ausztrália után újabb országban indul hódító útjára a Drag Race franchise. A következő állomás egy európai ország, méghozzá Franciaország és a műsorvezető nem más, mint a RuPaul’s Drag Race tizenkettedik évadában megismert Nicky Doll.

 

 

Állandó zsűritagként csatlakozik mellé Daphné Bürki és Kiddy Smil. Nem ő az első RuPaul’s Drag Race alumni, aki a franchise műsorvezetője lett, hiszen a 11. évadban döntőig jutó Brooke Lynn Hytes a kanadai verzió egyik műsorvezetője – míg azonban Brooke másokkal megosztva vitte a házigazda szerepét, addig Nicky egyedül viszi majd.

Megtiszteltetés és izgalmas számomra, hogy én lehetek ennek az emblematikus shownak a ceremóniamestere, amely forradalmasítja a francia draget és kiemeli a hihetetlen queer művészeket!” – mondta a bejelentést követő nyilatkozatában.

Azzal kapcsolatban egyelőre nincs információ, hogy mikor indul az első évad, de az szinte biztos, hogy a WOW Presents Plus streaming szolgáltató oldalán elérhető lesz, többek között angol nyelven is.

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin