Nyálcsorgató

Francia parasztok vs. görögök – Pikáns naptárak 2017-re

Tucatnyi remek naptárral vagyunk adósak, pedig rögtön itt a 2017-es év. Jöjjenek mára francia és görög képek.

A francia divatfotós, Fred Goudon a minden évben jótékonysági naptárral készülő tűzoltókat is  lekapta már idén, a lánglovagok után pedig a francia parasztok felé fordult. Témaválasztását meg is indokolta:

„Ez a naptár tisztelgés egy olyan foglalkozás előtt, amit gyakran lenéznek.”

Miközben teljes mértékben egyetértünk a fenti kijelentéssel, azt nehezen tudjuk elképzelni, hogy a francia gazdaságokban a képeken látható „parasztok” hordják a moslékot a disznóknak.
(Szerkesztői megjegyezés: vidékről felszármazott egyik kollégánk egyenesen kiborult a képek láttán, mondván ha szabolcsi falujában ilyen parasztok hédereztek volna a szalmabálák tetején, eszébe se jutott volna Pestre költözni.) A naptárat itt lehet megrendelni.

 

 

 

Petros Poulopoulos 20 görög pasit választott a 2017-es Greeks Come True című naptárához. A fiúk pózolnak mind a természet lágy ölén, mint épített környezetben, és még egy videót is készítettek a fotózásról.

 

 

Greeks Come True Calendar 2017 – Making of Movie Trailer

https://www.greekscometrue.com, https://www.facebook.com/greekscometrue/ https://www.instagram.com/greekscometrue/ Greeks Come True praise and introduce the …

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin