Hírek

„Fontos, hogy a szubkultúránkból minden apró és érdekes részt bemutassak” – Meleg videósorozatot indít Pusztai Olivér

Melegítő címmel indított YouTube csatornáján videósorozatot Puszta Olivér, a Mr. Gay Hungary 2018 nyertese. Olivérrel új videóiról mesélt nekünk.

Magyarország LMBTQ nagykövete a jelek szerint komolyan veszi címét, hiszen új, Melegítő című sorozatában veszi fel a harcot a közösséget övező téveszmék és tabuk ellen.

Íme két eddigi videója:

No Title

Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on YouTube.

https://youtu.be/McrVCktBpcc

Olivér így nyilatkozott videóiról:

„A Mr. Gay Hungary győzelmem után fogalmazódott meg bennem az, hogy indítok egy új lejátszási listát a YouTube-csatornámon, aminek a Melegítő nevet adtam. Ebben kizárólag olyan témákat dolgozok fel, ami az LMBTQ és a meleg közösségről szól. LMBTQ nagykövetként fontosnak tartom, hogy minden lehetőséget megragadjak, hogy a magyar társadalmat közelebb hozzam a mi szubkultúránkhoz. Azt vettem észre, hogy az emberek nem azért elutasítóak velünk szemben, mert esetleg homofóbok, hanem mert egyáltalán nem ismernek minket. Ők tényleg azt hiszik, hogy mi 0-24 órában necc harisnyában és magassarkúban tipegünk és dobáljuk a hajtűinket vagy éppen nem gondolnak semmit, mert lövésük sincs arról, hogy mi kik lehetünk. 

Minden meleg témát igyekszem úgy feldolgozni, hogy az könnyen fogyasztható legyen mindenki számára. Vicces, szórakoztató, de közben edukálja is a társadalmat. Nagyon nagyon boldog vagyok, mert számtalan üzenetet kapok a social media felületeken, hogy a videóimat megnézve és az Instámat követve mennyivel közelebb kerültek a melegekhez és kezdték el megérteni azt a világot, amiben mi élünk. A legfelemelőbb az volt, amikor egy hosszú levélben kért bocsánatot tőlem és az LMBTQ közösségtől egy heteró férfi azért, mert korábban kemény homfób kiejelentéseket tett, viszont a videóim döbbentették rá arra, hogy mi teljesen normálisak és jófejek vagyunk! Ez csodálatos érzés!

Fontos, hogy a szubkultúránkból minden apró és érdekes részt bemutassak. Forgattam egy tündéri drag queen sráccal, következőleg egy transzgenderrel beszélgetek, de téma lesz a meleg jog és a PReP, illetve pszichológussal is szeretnék beszélgetni, minél több, izgalmas karakterrel. Én hiszek abban, hogy csak akkor fogunk elérni változást bármiben, ha azt alul, a társdalom szintjén kezdjük. Ha a társadalom nyitottabb lesz és elfogadóbb, akkor a politika is bele fog állni egy csomó kérdéskörbe.” 

A jövőben Olivér minden újabb videóját bemutatjuk a Humen Online-on is.

Kövesd Olivért YouTube-csatornáján itt!

És Instagram csatornáján itt!

https://www.instagram.com/oliver_pusztai/
hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin