Hírek

Elnézést kért Miley Cyrus miután azt sugallta, hogy leszbikusnak lenni választás kérdése

Zavarbaejtő és zavaros élő adást indított vasárnap este 100 millió Instagram követője részére Miley Cyrus, írja az Out magazin. Az énekesnő kifejtette, hogy „vannak jó pasik is a világon” és nem szabad feladni, csak emiatt nem szabad a nőknek a nők felé fordulnia.

Vannak jó emberek pénisszel odakint. Csak meg kell találnod őket.” Sokan úgy értelmezték szavait, hogy egyes nők csak azért nem férfival lépnek szexuális kapcsolatba, vagy kötik velük össze életüket, mert nem találnak olyant, aki ideális lenne.

 

Miley Cyrus a RuPaul’s Drag Race 11-ik évadnának vendégzsűrijeként

 

Mindig is azt hittem, hogy azért kell leszbikusnak lennem, mert ti fiúk mind gonoszak vagytok, de ez nem igaz” – folytatta. Bár ne tette volna.

Az élő adás után valószínűleg többen is rászóltak, mert azóta Instagram Story-ban igyekezett elnézést kérni korábbi kijelentései miatt, hangsúlyozva, hogy csak a gáz férfiakra utalt és igyekezett nyomatékosítani, hogy a szexuális orientáció szerinte sem választás kérdése.

Mindenki olyannak születik amilyen. Mindig is fontosnak tartottam megvédeni az LMBTQ-közösséget. Amelynek én is a része vagyok” – tette hozzá.

Miley kevesebb, mint egy év házasság után idén vált el Liam Hemsworth-től és azóta egy másik férfival, Cody Simpsonnal randizgat. Ezek szerint tényleg vannak még rendes srácok a nagyvilágban, akiknek éppenséggel pénisz lóg a lábuk között.

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin