Kultúra

Ellen DeGeneres inspirálta a színész Ben Plattet az előbújásban

Nemrég videoklipjében coming outolt a Tony-díjas színész és énekes, Ben Platt, aki most azt is elárulta, ki segítette ebben lelkileg.

 

 

Ben Platt februárban Ease My Mind című dalával és videoklipjével bújt elő Charlie Carver oldalán, aki a videóban Platt párját alakította.

 

 

Platt most az Ellen Show vendége volt, ahol őszintén mesélt a videoklip történetéről és előkészületeiről. Emellett azt is elárulta, hogy Ellen mekkora hatással volt rá, és mennyire inspirálta őt, amikor a műsorvezető húsz évvel ezelőtt felvállalta önmagát, aminek köszönhetően ma már azt az életet éli, amit szeretne.

„A munkám és a művészetem során sosem volt arra lehetőségem, hogy beszéljek a szexuális orientációmról vagy a kapcsolataimról. Most, hogy mégis lehetőségem nyílt erre egy olyan személyes élményen keresztül, mint a saját alkotásom, csodálatosan érzem magam. Elárulom, hogy egészen kiskorom óta nagy rajongód vagyok, és nagyon is inspiráltál azzal, ahogyan beszéltél a szexuális orientációdról, és ahogy a kapcsolataid a művészeted részeivé váltak, miközben humoros tudtál maradni… Ez mind nagyon nagy hatással volt rám”

– hangzott Ben Platt vallomása az Ellen Show házigazdájának. Ennél még mélyebbre is ástak Ellennel a műsorban, és Platt elárulta, hogy a mostani videoklipjében és dalaiban nyílt rá először alkalma, hogy azokról a férfiakról „beszélhessen”, akiket valaha szeretett. Ezek után természetesen sor került arra is, hogy Ben Platt kijelentse: jelenleg szingli.

 

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin