Hírek

Elítélt pedofil mosolygott vissza a Donald Trump rajongóit tömörítő homofób társkereső portálról

Múlt héten tele volt az internet a frissen indult trump.dating amerikai társkereső oldallal, amely több szempontból is egyedülálló és mindenképpen érdemes foglalkozni vele. Az már önmagában szokatlan, hogy az Egyesült Államok aktuális elnökének szimpatizánsai saját maguknak ilyen jellegű felületet hoznak létre. Az viszont még több kérdést vet fel, hogy egy ismerkedős honlapon, amelyet elméletileg a hagyományos családi értékek őrzői és harcosai üzemeltetnek, miért lehet „boldogtalan”, sőt „boldog házasként” is regisztrálni?

Arról nem is beszélve, hogy a regisztráció kizárólag heteroszexuális férfiak és nők számára javasolt – ahogy azt a fenti illusztráció is ékesen bizonyítja. Mindez különösen kiábrándító egy olyan országban, ahol az azonos neműek évek óta törvényesen házasodhatnak. Bár a jelenlegi elnök szimpatizánsaitól nem meglepő gondolkodásmód.

Mindezek után kevesen lepődhetnek meg azon, hogy a honlap bejelentkező oldalán eredetileg olyan pár szerepelt, ahol a férfit korábban pedofíliáért elítélték Észak-Karolina államban. A TRUMP feliratú sapkát viselő Barrett Riddlebelger azért állt bíróság előtt 1995-ben, mert az akkor 25 éves férfi egy 15 éves lánnyal szeretkezett és mindezt videóra is vette.

A fotót azóta lecserélték.

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin