Hírek

Egyre népszerűbbek az online szexpartik a karanténnak köszönhetően

A járvány miatt szerte a világon drasztikusan zuhan a társas interakciók száma. Kormányfők, polgármesterek és egészségügyi vezetők figyelmeztetik az embereket az otthonmaradásra és ez így van rendjén.

Sajnos vannak, akik ennek ellenére sem tudnak uralkodni ösztöneiken. Ez nyilvánvaló például annak a 8 barcelonai férfinak az esetében, akiket egy orgia hevében a rendőrség kapcsolt le, mások azonban kreatív megoldásokkal állnak elő a feszültség levezetése érdekében.

New Yorkban például – ahol az Amerikai Egyesült Államokban jelenleg legmagasabb a fertőzöttek száma – egy meleg újságírót, Andrew Kahnt invitálták szexpartiba szombaton. Ez egy nappal azután volt, hogy az állam kormányzója, Andrew Cuomo kijárási tilalmat rendelt el, így Kahn érthetően nem tervezett emiatt útra kelni, ám a meghívót megnyitva figyelmes lett rá, hogy hogy a részvételhez még a szobáját sem kell elhagynia.

 

A fotó illusztráció

 

Szigorúan újságírói kíváncsiságtól vezérelve tett hát egy próbát és az élmény nagyon hasonlított számára ahhoz, amit a klasszikus értelemben vett társas szexuális interakciók során tapasztal: 15 perc udvarias csevelyt követően a legtöbb online résztvevőről lekerült a nadrág, az alsónadrág és előbújtak az este főszereplői.

A résztvevők listája nem szorítkozott kizárólag newyorkiakra, még az argentín Buenos Aires-ből is volt résztvevő. Kahn csak úgy dúskált a hímvesszőkben és csupasz fenekekben. Egy idő után még a sikosító is előkerült itt-ott, a szervező pedig megkért mindenkit, hogy némítsa le a mikrofonját a zavaró háttérzajok elkerülése érdekében.

A teljes sztori angol nyelven ITT olvasható el.

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin