Hírek

Dustin Lance Black: „Soha, semmilyen formában nem találkoztam homofóbiával Hollywoodban”

Az Oscar-díjas forgatókönyvíró Dustin Lance Black (civilben Tom Daley vőlegénye) az Attitude Magazinnak adott interjújában a hollywoodi viszonyokról beszélt.

 

Az orientációjukat nem vállaló színészekről elég sarkos véleménye van a filmes szakembernek, amit nem is rejt véka alá.

„Nem tisztelem azokat, akik hazudnak az orientációjukról. Akit erről faggatnak, legalább mondaná azt, hogy nem kívánja kommentálni, hiszen mindenkinek joga van a magánélethez. De amikor egyenesen hazudik róla és letagadja, azzal negatív üzenetet küld.

Soha, semmilyen formában nem találkoztam homofóbiával Hollywoodban a szereplőválogatások során a stúdiók részéről. Ha bármelyik színész homofóbiát tapasztalt, azt csakis a saját ügynöke vagy menedzsere részéről kaphatta. Ők azok, akiknek idejétmúlt elképzeléseik vannak arról, hogy mennyit ér a piacon egy meleg színész. Legtöbbször a legapróbb rizikót se vállalják, biztonságban akarják tudni a befektetésüket. Azt gondolom, ezzel épphogy ártanak a színésznek. Megakadályozzák abban, hogy nyitott és őszinte legyen, márpedig ezt megérzi a közönség.”

 

A amerikai LMBT-közösség előtt álló kihívásokról is beszélt. A Trump-adminisztráció hivatalba lépésével a konzervatív csoportok megpróbálják majd az elért eredményeket lebontani.

„Világszerte érezhető egy visszarendeződés. Sokan arról beszélnek, hogy falakat kell építeni és lezárni a határokat, ahelyett, hogy megértenék és élnének békében a szomszédjukkal. Remélem, tudom inspirálni az új nemzedéket, hogy ne hagyják magukat és küzdjenek. A sötétség pillanataiban meg kell védenünk azt, amit elértünk.”

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin