Itthon

Drag Race szupersztárral vár szombaton a Lupa Beach!

Magyarországi, sőt, közép-európai mércével mérve is páratlan élmény vár minket augusztus 14-én, szombaton a Lupa Beachen! Érkezik a legnagyobb meleg daytime beach party, ahol világsztárokkal bulizhatunk együtt Budapest tengerpartján.

Szemtanúi lehetünk a Rupaul’s Drag Race egyik legsokoldalúbb versenyzője, Rosé fellépésének. Kár kihagyni, hiszen ez az első alkalom, hogy a világszerte népszerű show egyik szereplője Magyarországra látogat. És nem is akármilyen szereplője! Rosé a 13. évadot döntősként zárta, sokoldalú tehetsége hatalmas rajongótábort vonzott köré. Nem véletlen, hogy Instagramon ma már több, mint 600 ezer követője van.

 

 

De nem ez az egyetlen szenzáció, amit a Lupa Beach szombaton tartogat. A rendezvényt 2 helyszínen tartják: a The Lounge – Lupa Beach helyszínen Dj Dan Slater és Dj Ben Bakson Európában először játszik együtt back 2 back circuit és tribunal house stílusban. Emellett a szervezők gondoltunk azokra is, akik inkább a klasszikus stílust kedvelik: a Rosé Los Tiki Bárban a Latin Fire nevű buli pörög egész nap, a latin-pop-RnB diszkóban pedig Dj Fatma a házigazda. A Latin Fire Partyt a Tűzvarázs 3 táncosának produkciója zárja.

A buli délután 2-kor indul, így teljes mértékben ki lehet élvezni a Lupa Beach nyújtotta előnyöket: strandolni és bulizni egyszerre! Miután mindenki kiélvezte a strandolós bulizást, a napnyugta után jön Rosé élő showműsora a színpadon, mely után levezetésnek a 2 dj elektronikusabb, kicsit vadabb szettjei zárják az estét, nem sokkal éjfél előtt.

 

Fontos! Jegyek a Tixa oldalán kaphatóak, helyszíni jegyértékesítés nem lesz.

További részletek a buli Facebook-eseményében.

A Triton Sunset Beach Party-ra jegyet váltók már 12:00-tól beléphetnek a Lupa területére és a jegyár magába foglalja a Lupa Beach teljesárú strandbelépőjét is.

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin