Hírek

Dobta az anyuka a leszbikus fotóst, nehogy a gyerek meleg legyen miatta

Újabb gyöngyszem „A nap hülyéje” rovatunkban egy amerikai anyukától.

 

Faith Mary Grace, a fotós

 

A 21 éves fotós, Faith Mary Grace felkérést kapott egy munkára. Egy várandós anyuka vele szerette volna készíttetni a kismama fotóit. Az anyuka azonban visszalépett, amikor kiderült, Faith leszbikus. A fotós megosztotta a beszélgetésüket a Twitteren, a netezők pedig elemi erővel háborodtak fel az ostoba anyukán.

Anyuka:

Szia Faith! McKenna vagyok tegnap estéről. A kismama fotók miatt kereslek. Végignéztem a személyes Instagramodat, hogy megtaláljam a fotós üzleti profilodat, és láttam egy szivárványzászlót nálad. Te vagy meleg, vagy van olyan családtagod, aki meleg?

Faith, a fotós:

Szia McKenna! Köszönöm a megkeresést. Senki sem meleg a családomban, csak én – ezért szerepel a zászló a fotóim között.

Anyuka:

Értem. Jó, hát akkor ne fáradj a fotóimmal. Mert ez nem helyes. Ellenzem a homoszexualitást, és arra van legkevésbé szükségem, hogy az öt éves gyerekem azt gondolja, normális dolog melegnek lenni. Nem akarom, hogy olyanok befolyásolhassák a gyerekeket, mint te. Sajnálom, hogy szerinted ez az életstílus rendben van és elfogadható. Vigyázz magadra, Faith.

 

 

Az anyuka érvelése 9/10. Csak azért nem adjuk meg neki a maximális „A nap hülyéje” pontszámot, mert azt kihagyta, hogy a leszbikus fotós miatt esetleg a születendő gyerek eleve melegnek születik.

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin